Ook buiten Valentijnsdag om, kun je
de liefde vieren, elke dag weer.

14 februari gemist en Valentijnsdag aan je voorbij laten gaan?
Geen nood. De liefde gaat door. Kom op! Erop uit! Valentijn blijft niet stil staan!

Uitjes zijn de ideale manier om de liefde met elkaar te vieren. Van de romantiek van de stad van het licht tot aan samen in het licht van de sterrenhemel bij nacht. Wat dacht je van één van de volgende ideeën:

We kunnen natuurlijk niet anders dan beginnen  bij één van de meest romantische uitjes, een bezoek aan Parijs, de stad van licht en de liefde. Je kunt samen wandelen langs de Seine, de Eiffeltoren bewonderen, een boottochtje maken, of een kusje geven onder de Arc de Triomphe. Parijs heeft ook veel musea, monumenten, parken en cafés om van te genieten. Je kunt je geliefde verrassen met een tekening in Montmartre, een macaron, of een flesje champagne. Parijs is een stad die je hart zal veroveren.

Een ander romantisch uitje is de bekende picknick in het park, waar je samen kunt genieten van de natuur, de frisse lucht en het lekkere eten. Je kunt een mandje meenemen met broodjes, kaas, fruit en wijn, en een kleedje om op te zitten. Je kunt elkaar voeren, kletsen, knuffelen of een spelletje spelen. Een picknick in het park is een eenvoudige maar gezellige manier om tijd met elkaar door te brengen.

Eén stuk prijziger, maar zeker de moeite waard, een trip naar New York, de stad die nooit slaapt. Je kunt samen genieten van het uitzicht vanaf het Empire State Building, het Vrijheidsbeeld bezoeken, samen een ritje maken in een koets, of een musical zien op Broadway. New York heeft ook veel winkels, restaurants, parken en musea om te beleven. Je kunt je geliefde trakteren op een hotdog, een cheesecake, of een cocktail. New York is een stad die je zal inspireren.

Voor veel mensen is een romantisch uitje een heerlijke wellnessdag in de spa, waar je samen kunt ontspannen, verwennen en verzorgen. Je kunt een massage, een gezichtsbehandeling, een manicure of een pedicure boeken, of gebruik maken van de sauna, het stoombad, het bubbelbad of het zwembad. Je laat je lekker verwennen met een hapje en en drankje op de zonneweide. Een wellnessdag in de spa is een luxe en heerlijke manier om jezelf en je partner te trakteren.

Ook Venetië, de stad van het water, is een geweldige romantische bestemming voor lovers. Je kunt samen laten varen in een gondel, de kanalen en bruggen verkennen, of de prachtige architectuur en kunst bewonderen. Venetië heeft enorm veel pleinen, kerken, paleizen en markten om te ontdekken. Je kunt je geliefde verwennen met een pizza, een gelato, of een glaasje prosecco. Tot slot vergeten we natuurlijk niet het wereldberoemde carnaval van Venetië dat al eeuwen een begrip is. Maskers, dansers en kostumen! Venetië is een stad die je zal betoveren.

Wat dacht je tot slot van dit als romantisch uitje. Een sterrenkijkavond op het platteland, waar je samen kunt genieten van de prachtige hemel, de stilte en de duisternis. Je kunt een telescoop, een deken, een kussen en een thermoskan met warme drank meenemen, en een plekje zoeken waar je goed zicht hebt op de sterren. Je kunt elkaar wijzen op de sterrenbeelden, de planeten, de maan of de vallende sterren, of gewoon knus tegen elkaar aan liggen. Een sterrenkijkavond op het platteland is een magische maar intieme manier om de nacht door te brengen.
Mocht je toch iets meer mensen om je heen willen hebben kun je ook altijd bij de plaatselijke sterrenwacht informeren wanneer ze daar weer een avond organiseren.