Chocolade valentijnshartjes

Chocolade valentijnshartjes

Ingrediënten voor 2 personen:

• 200 gram pure chocolade
• 200 gram marsepein
• 60 gram gesmolten boter
Benodigdheden:
• hartvormpje
• bakpapier

Bereiding:

1. Maak van het bakpapier een bakvorm met een opstaand randje van zo’n 20 bij 20 centimeter. Rol de marsepein uit tot een vierkant van dezelfde grote als de bakvorm en leg dat op het bakpapier

2. Laat de helfd van de chocolade en de helft van de boter smelten en roer dit door elkaar. Laat het mengsel afkoelen en bestrijk de marsepein hiermee. Laat dit chocolade glazuur drogen.

3. Neem de marsepein van het bakpapier en steek er met de hartvormige steker ( hartvormpje ) verschillende hartjes uit.

4. Laat de resterende chocolade en boter smelten. Leg de hartjes met de marsepein naar boven op het pakpapier en bestijk ze met het menssel van de chocolade en boter. Laat het glazuur opnieuw drogen op kamertemperatuur.

Zelf maken of zelf bestellen?

Natuurlijk is zelf je chocolade hartjes maken het leukst. Als je hier echter geen tijd voor hebt kun je je chocolade hartjes of ander vormpjes altijd bestellen. Je kunt hier online allerlei originele valentijn chocolade kado’s kopen altijd de beste kwaliteit.